Sandhill Cranes (feitos, información, imaxes)

Sandhill Cranes (feitos, información, imaxes)
Stephen Davis

Quizais escoitaches voar sobre a túa cabeza, chocando forte mentres migran na clásica forma de V. Ou quizais viches centos, ou mesmo miles deles reunidos nun pantano. En calquera lugar que os atopes, estas grandes grúas chaman a túa atención. O guindastre de Sandhill, chamado así pola súa preferencia de hábitat, migra en bandadas de tal número que moitos estados teñen festivais para marcar a súa chegada. Neste artigo aprenderemos máis sobre estas elegantes aves e responderemos a moitas das preguntas máis frecuentes sobre os guindastres de area.

Altura : 2,7 pés – 4,6 pés

Peso : os machos median 10 libras, as femias son de media 8,9 lbs

Envergadura : 5,5 pés – 7,7 pés

Descrición xeral

Os adultos son grises en xeral con algunhas plumas marrón no seu corpo fornido. Teñen un pescozo longo, peteiro negro, patas negras e unha fronte lida e brillante. Os machos e as femias teñen a plumaxe idéntica e non presentan diferenzas visibles. Os guindastres inmaduros carecen da coroa vermella brillante e teñen unha cor máis "ferruxada" e poden ter plumas de cores oxidadas máis estriadas no seu corpo.

Nidificación e reprodución

Os guindastres de Sandhill elixen o seu compañeiro de apareamento, co que permanecerán de por vida, en base a elaboradas exhibicións de baile. A parella pode saltar, inclinar, agachar a cabeza, bater as ás e mesmo recoller e lanzar vexetación. Continúan este comportamento de baile incluso pasada a época de cría.

Estas grúas críanpermanecerá cos seus pais durante todo o inverno e terá entre 9 e 10 meses antes de que se separe para unirse ao rabaño máis grande.

humidais e outros hábitats onde hai auga estancada. Constrúen un niño con vexetación no chan ou en augas pouco profundas. Póñense de un a tres ovos, pero moitas veces só un pito alcanza a idade de incipiente. Os pitos permanecerán baixo o coidado dos seus pais durante 9-10 meses.

Migración

Os guindastres Sandhill habitan durante todo o ano nalgunhas zonas de Florida, Cuba e Mississippi. Non obstante, a maioría da poboación migra durante o outono e a primavera. Moitos dos grupos migratorios poden estar entre decenas e centos de miles! Quizais o punto quente máis coñecido sexa Platte River, Nebraska. Savingcranes.org ten algúns recursos excelentes para avistar grúas e ver se hai puntos quentes preto de ti.

crédito: allaboutbirds.org Datos sobre Sandhill Craneocultar 1. Onde viven as Sandhill Crane? 2. Onde dormen os guindastres de area? 3. Canto tempo viven os guindastres de area? 4. Que altura teñen os guindastres de area? 5. Cal é a envergadura das ás dun guindastre de Sandhill? 6. Cal é a diferenza entre un guindastre de area e unha garza azul? 7. Como se chama unha bandada de guindastres de area? 8. Os guindastres de area se aparean de por vida? 9. Cando se aparean os guindastres de area? 10. Están en perigo de extinción os guindastres de area? 11. Que comen os guindastres de area? 12. Podo alimentar os guindastres de area? 13. Cando migran os guindastres de area? 14. Onde migran os guindastres de area? 15. Os guindastres de area descansan nas árbores? 16. Os guindastres de area son agresivos? 17.Como afastar os guindastres de area? 18. A que altura voan os guindastres de area? 19. Os guindastres de area voan pola noite? 20. Ata onde voan os guindastres de area nun día? 21. Os guindastres de area volven ao mesmo niño todos os anos? 22. Que estados permiten a caza de guindastres de area? 23. Cal é a poboación de guindastres de area? 24. Como podes distinguir un guindastre macho dunha femia? 25. Os guindastres aniñan nas árbores? 26. Como lle chamas a un bebé Sandhill Crane? 27. Como Sandhill Cranes alimenta aos seus bebés? 28. Canto tempo permanecen os bebés de Sandhill Crane cos seus pais?

Onde viven os guindastres de area?

As grúas de Sandhill atópanse en moitas áreas de América do Norte, e algunhas no mesmo recuncho do nordeste de Siberia. Viven en hábitats abertos como turbeiras, marismas, humidais e praderías.

Onde dormen os guindastres de area?

Os guindastres de Sandhill permanecen no chan para durmir, normalmente equilibrándose nunha soa perna. Gústalles estar en augas pouco profundas, ou ao longo das marxes dunha zona húmida, prefirendo moitos espazos abertos con poucas árbores. Ás veces meterán a cabeza debaixo dunha á, ás veces simplemente relaxarán o seu longo pescozo nunha posición máis colapsada.

Canto tempo viven os guindastres de area?

Os guindastres de Sandhill poden vivir entre 20 e 40 anos, pero a maioría teñen unha vida útil un pouco máis curta e a media está máis preto de 10-20 anos. Segundo Cornell, a grúa de area máis antiga rexistradatiña 36 anos.

Que altura teñen os guindastres de area?

Hai algunhas subespecies de guindastre de area, polo que o tamaño pode variar. A altura media das grúas de area é de 2 pés 7 polgadas a 4 pés 6 polgadas. En xeral, os guindastres que se reproducen máis ao norte están un pouco no lado máis pequeno.

Cal é a envergadura das ás dun guindastre Sandhill?

As Sandhill Cranes teñen grandes envergaduras que van desde 5 pés 5 polgadas ata 7 pés 7 polgadas. Isto convérteos en excelentes aves voladoras e poden montar térmicas durante longos períodos sen ter que bater as ás, o que aforra enerxía.

Cal é a diferenza entre un guindastre de area e unha garza azul?

É certo que tanto os guindastres de area como as garzas azuis son grandes con pescozo longo, patas longas e gústalles frecuentar as zonas húmidas. Non obstante, os guindastres e as garzas pertencen a grupos diferentes. Cando voan, as garzas tiran do pescozo cara ao seu corpo, mentres que os guindastres manteñen o pescozo completamente estendido.

Ver tamén: Mellores deflectores de esquío para publicacións 4x4

A grulla de Sandhill tamén ten un peteiro máis curto que o longo que usa unha garza para capturar peixes. Os guindastres adoitan atoparse xuntos en bandadas onde as garzas permanecen maioritariamente solitarias.

Como se chama unha bandada de guindastres de area?

Hai algunhas opcións para o substantivo colectivo usado para un grupo de guindastres. Pódense chamar unha "construción", unha "danza", un "sedge", un "asedio" ou un "swoop" de guindastres. Pero non te equivocarías só con usar a palabra“rabaño” tampouco.

Os guindastres de area se aparean de por vida?

Si, a maioría das grúas de area se aparearán de por vida. De feito, fixeron grandes exhibicións de baile para tentar atraer a un compañeiro, e unha vez que un par se uniu, permanecerán xuntos.

Cando se aparean os guindastres de area?

A maioría dos ovos ponse entre xaneiro e maio, pero isto depende de cando se produza a migración e varía segundo as diferentes poboacións reprodutoras. As grullas adoitan ter entre 2 e 7 anos antes de comezar a aparearse.

Están en perigo os guindastres de area?

Non, os guindastres de area no seu conxunto non se consideran unha especie en perigo de extinción e a súa poboación vai ben. Non obstante, hai certas partes do mundo onde as poboacións locais corren un maior risco e se consideran en perigo de extinción, como o grupo non migratorio de Mississippi.

Que comen os guindastres de area?

Os guindastres de Sandhill son omnívoros e comen tanto plantas como insectos/animais pequenos. Unha gran parte da súa dieta son grans e sementes con algunhas bagas e tubérculos. Tamén comerán insectos, caracois, réptiles e anfibios. Usan os seus longos peteiros para sondar a area e os sedimentos.

Podo alimentar os guindastres de area?

En moitos estados é realmente ilegal alimentar a Sandhill Cranes, e é mellor non facelo. As grúas alimentadas por humanos poden acostumarse demasiado ás persoas e volverse agresivas. Podes imaxinar un tan grandeO paxaro pode ferir non só ás persoas, senón tamén danar a propiedade e causar problemas nas áreas urbanas.

Cando migran os guindastres de area?

En xeral, os guindastres de area migran na primavera e no outono. O momento pode variar no outono dependendo do duro que sexa o clima local, as condicións máis suaves a principios do inverno poden impulsar a migración máis tarde. A migración primaveral de volta aos lugares de cría tende a ser máis previsible.

Ademais, algunhas poboacións de guindastres de area (que se atopan en Cuba, Florida e Mississippi) non migran en absoluto.

A onde migran os guindastres de area?

En xeral, os guindastres de area viaxan cara ao norte na primavera para reproducirse, e despois diríxense ao sur no outono. Os investigadores agrupan as grúas de area por "poboación reprodutora" e hai moitas poboacións diferentes en América do Norte.

Atópanse zonas de cría en todo Canadá e moitos estados do norte, incluíndo Alaska. Moitas destas poboacións migrarán cara a zonas do sur como Florida, Texas e California.

Hai demasiadas poboacións reprodutoras distintas para mencionar aquí, pero moitos estados teñen un "festival do guindastre" en primavera ou outono cando as aves son coñecidos por facer escala nesa zona.

Os guindastres de area descansan nas árbores?

Non, as grúas de Sandhill non descansan nin pasan tempo nas árbores. Prefiren zonas como humidais, marismas, terras de cultivo e pastos, e permanecen en péno chan.

Os guindastres de area son agresivos?

Como moitas aves, os guindastres de area normalmente non son moi agresivos a menos que haxa ovos e crías que protexer. Outras aves como corvos, corvos, mouchos e aguias poden tentar roubar ovos ou pitos novos. Os guindastres de Sandhill saltarán e sacarán as súas longas patas para evitar ataques aéreos.

Para os depredadores terrestres como os coiotes ou os raposos, estenden as súas ás facéndose parecer máis grandes e intimidantes mentres sibilan. Tamén poden patear e usar os seus longos peteiros como espadas. Algunhas grúas de area que foron alimentadas por persoas poden volverse agresivas cara aos humanos cando buscan comida.

Como afastar os guindastres de area?

Se as grúas están afectando o teu xardín ou xardín, hai algunhas cousas que podes probar. Se están colgando ao redor significa que creaches un hábitat onde poden conseguir comida, auga e non temer aos depredadores. Calquera elemento da auga, como os estanques, debe estar cercado.

Desmonta os comederos para aves ou usa métodos para evitar que se derramen sementes que poidan recoller do chan. Fai un túnel de fío de galiña sobre os leitos de flores ou vexetais.

A que altura voan os guindastres de area?

Durante os seus longos voos de migración, os guindastres de area teñen unha altitude media de 6.000 a 7.000 pés. Aqueles que teñen que viaxar por terreos montañosos, como as Montañas Rochosas, poden incluso voar máis de 13.000 pés.

Faceros guindastres de area voan pola noite?

Normalmente, os guindastres de area só migrarán durante o día. Aínda que se as condicións meteorolóxicas son boas e hai unha lúa brillante, ocasionalmente poden viaxar pola noite.

Ata onde voan os guindastres de area nun día?

Non todas as grúas de area migran. Pero para aqueles que o fan, poden facer unha media de entre 150 e 400 millas por día.

Os guindastres de area volven ao mesmo niño todos os anos?

Sandhill Cranes non volverá a un niño específico ao ano seguinte. Non obstante, como grupo, os guindastres viaxan ao mesmo lugar de cría ano tras ano.

Que estados permiten a caza de guindastres de area?

Dezasete estados permiten a caza de guindastres de area: Alabama, Alaska, Arizona, Colorado, Idaho, Kansas, Kentucky, Minnesota, Montana, Dakota do Norte, Novo México, Oklahoma, Dakota do Sur, Tennessee, Texas, Utah e Wyoming .

Cal é a poboación de guindastres de area?

Con tantos grupos reprodutores diferentes é difícil determinar as poboacións con precisión. Polo que puiden atopar, a poboación de Sandhill Cranes é de aproximadamente 600.000 - 800.000 en total, incluíndo todos os grupos.

Como podes distinguir un guindastre macho dunha femia?

Os guindastres de area masculinos e femininos parecen idénticos, polo que diferencialos pode ser bastante difícil! A menos que vexas que grúa pon un ovo, unha das únicas pistas é a vocalización. Outeiro de areaos guindastres fan "chamadas ao unísono" que xeralmente se realizan mentres se desprazan cara e desde as zonas de alimentación, descanso e descanso.

O canto dos machos ten un tono máis baixo e un ritmo lixeiramente máis prolongado que a femia. Chamará unha vez e a femia responderá con dúas chamadas. Cómpre un oído adestrado para captar esta diferenza, sobre todo se se solapan ou están en grupo!

Os guindastres aniñan nas árbores?

Non, os guindastres de area aniñan no chan. Prefiren zonas húmidas illadas. Crean un montículo das herbas circundantes, cattails e canas. Moitas veces este monte está sentado en augas pouco profundas, pero ás veces aniñan en terra seca moi preto da auga.

Na parte superior do monte crean unha cunca máis pequena en forma de cunca forrada de pequenos anacos de vexetación. para poñer os ovos.

Como lle chamas a un bebé Sandhill Crane?

As crías de guindastre adoitan chamarse pitos, pero tamén teñen a denominación de "poldros".

Como alimentar aos seus bebés Sandhill Cranes?

Tanto a nai como o pai atenderán á alimentación das crías. Durante os primeiros 10 días, os pitos son alimentados principalmente "de pico a pico" polos pais. A medida que os pitos crecen son máis capaces de alimentarse por si mesmos e os pais poden deixar caer comida aos seus pés, animándoos a comer por si mesmos.

Ver tamén: 15 feitos sobre os gorriños domésticos

Canto tempo permanecen os bebés de Sandhill Crane cos seus pais?

O guindastre novo




Stephen Davis
Stephen Davis
Stephen Davis é un ávido observador de aves e un entusiasta da natureza. Leva máis de vinte anos estudando o comportamento e o hábitat das aves e ten un interese particular na observación de aves no xardín. Stephen cre que alimentar e observar aves silvestres non só é un pasatempo agradable, senón tamén unha forma importante de conectarse coa natureza e contribuír aos esforzos de conservación. Comparte os seus coñecementos e experiencia a través do seu blog, Bird Feeding and Birding Tips, onde ofrece consellos prácticos sobre como atraer aves ao teu xardín, identificar diferentes especies e crear un ambiente favorable á vida salvaxe. Cando Stephen non observa aves, gústalle facer sendeirismo e acampar en zonas remotas e salvaxes.