27 especies de aves que comezan por W (fotos)

27 especies de aves que comezan por W (fotos)
Stephen Davis
pequenos rabaños. O niño en forma de copa é construído pola femia. Os seus niños adoitan estar ben escondidos e difíciles de detectar. Os niños están ben escondidos en masas de herba/musgo.

14. Vagabundo errante

crédito: Bureau of Land Management California

Nome científico: Tringa incana

A dieta dos cachorros errantes consiste en crustáceos e vermes mariños. Estas aves son coñecidas polos seus movementos de sacudida e balance mentres se alimentan. Adoitan alimentarse no mesmo lugar, repetidamente.

Normalmente verás voar baixo a través das costas rochosas. A femia normalmente pon ata catro ovos. Ambos os pais incuban e crían as crías. Podes atopar estas aves nas costas do Pacífico desde Alaska ata América do Sur.

15. Curuxa occidental

foto de: Shravans14

Esta lista incluirá principalmente aves norteamericanas que comezan coa letra W. Algunhas das aves son migratorias, outras son parcialmente migratorias, mentres que outras non migran en absoluto. A idea era facer a lista o máis variada posible para que estas aves sexan de todo o mundo!

27 tipos de aves que comezan por W

Aves que comezan pola letra Wespecies de peles 1. Pato de madeira 2. Paxaro azul occidental 3. Scoter de ás brancas 4. Pavo salvaxe 5. Perdiz do salgueiro 6. Perdiz de cola branca 7. Mergullón occidental 8. Pomba de alas brancas 9. Velón de garganta branca 10. Branco colibrí de orellas 11. Guindastre canlero 12. Chorlito de Wilson 13. Lavanco de rabadilla 14. Caballero errante 15. Curuxa occidental 16. Tangara occidental 17. Gaitillo occidental 18. Vireo gorjeo 19. Albatros vagabundo 19. Albatros de Williams1. tordo 22. Trepador de peito branco 23. Pica branca 24. Pardal de coroa branca 25. Ibis de cara branca 26. Falcón de cola branca 27. Milán de cola branca

1. Pato de madeira

imaxe: Danielle Brigidatendo un patrón como o dunha pelota que rebota.

16. Tangara occidental

Imaxe de PublicDomainImages de Pixabay

Nome científico : Piranga Iudoviciana

É difícil confundir un macho de tangara occidental. Teñen unha cara de cor laranxa brillante, e o seu peito e as costas amarelas brillantes destacan xunto ás ás negras. As femias adoitan ser de cor máis apagada e poden parecer máis amarela oliva con ás grises, e non teñen a cara laranxa.

Son comúns nos bosques, especialmente entre os bosques de coníferas. Comen principalmente insectos que arrancan coidadosamente da follaxe das copas das árbores.

As tangaras occidentais non adoitan visitar os comedores de sementes, así que intenta atraelas con froitos secos ou laranxas frescas. Un baño de paxaros ou outro elemento de auga tamén pode atraelos ao teu xardín.

17. Lavandeira do occidente

Gaueira do occidenteAparcar a través de FlickrFish and Wildlife Service Northeast Region

Nome científico: Vireo gilvus

Os vireos warbling son aves cantoras comúns nos Estados Unidos e Canadá durante o verán, pasan os invernos no sur de México e Centroamérica. Busca vireos gordos nos bosques caducifolios maduros onde buscan insectos e aniñan.

Ver tamén: 20 tipos de aves que comezan por N (fotos)

Os machos son moi territoriais durante a época de reprodución, deixando que a femia elixa o lugar de nidificación mentres el o protexe. Aproximadamente do tamaño dos gorrións, os vireos warbling son dunha cor gris-oliva na parte superior e máis claros por debaixo.

19. Albatros errante

Albatros erranteCaribe.

9. Vencejo garganta branca

crédito: ALAN SCHMIERER

Nome científico: Aeronautes saxatalis

Estas aves son de tamaño medio e a súa plumaxe é principalmente branca e negra. Non poderás determinar o sexo da ave pola súa plumaxe, xa que os machos e as femias se parecen.

Non migran e pódense atopar no sur de Arizona, no sur de Novo México, no sur de California e no oeste de Texas. e centro de México. O vencejo garganta branca descríbese como un paxaro social. Grupos de aves descansarán e buscarán alimento xuntos.

10. Colibrí de orellas brancas

Colibrí de orellas brancas.é a súa plumaxe, que é críptica e variada. Viven en Alasca, Canadá, oeste dos Estados Unidos.

Durante o inverno, a súa plumaxe é completamente branca, pero no verán está salpicada de tons de branco, marrón e gris. Os machos desta especie exhiben plumas de conto e puntal para atraer unha femia. Son monógamos e reproduciranse durante unha tempada.

7. Mergullón occidental

Imaxe de Johnnys_pic de Pixabay

Nome científico: Aechmophorus occidentalis

Esta especie é o mergullón máis grande de América do Norte, mide aproximadamente 30 polgadas de longo e pesa ata 4,5 libras, cunha envergadura de ata 40 polgadas.

Sábese que os mergullos occidentais aniñan en colonias moi grandes, ata uns centos. Estas aves anunciaranse durante as cerimonias na época de cría.

8. Pomba de ás brancas

Pomba de ás brancas.da cuncha.

Estas aves tamén teñen a capacidade de camiñar verticalmente sobre as árbores mellor que moitos outros tipos de aves. Os trepadores de peito branco teñen unha grosa franxa negra na parte superior da cabeza, con branca a ambos os lados e no ventre. As súas ás son na súa maioría grises e negras.

Os trepadores visitarán a maioría dos alimentadores de sementes, ofrécelles mesturas de sementes, sementes de xirasol negro, cacahuetes ou sebo. Normalmente gústalles coller e correr, coller unha semente e voar inmediatamente para comela ou gardala nunha árbore próxima.

23. Pica branca

imaxe: Menke David, USFWS

Nome científico: Dryobates albolarvatus

Os picabrancos atópanse durante todo o ano en varias zonas de California, principalmente Norte e leste, aínda que hai un par de pequenos puntos no sur de California onde podes atopar un se tes sorte. Prefiren os bosques de piñeiros montañosos e normalmente non se atopan en bosques sen piñeiros.

A estes pinos carpinteros adoran as sementes e as piñas de piñeiro, así que búscaos en bosques con moita ponderosa, Jeffery, Coulter e piñeiros de azucre. Do mesmo xeito que os carpinteros de lombo negro e os de tres dedos americanos, os carpinteros de cabeza branca non prefiren perforar árbores, senón que tirar e pelar a cortiza das árbores. Tamén acudirán aos bosques queimados para aproveitar os insectos alí.

Os carpinchos de cabeza branca son máis ou menos iguaistamaño dun petirroxo americano, coa plumaxe maioritariamente negra tinta por todas partes, agás as súas brillantes cabezas brancas e as raias brancas nas súas ás. Os machos adultos tamén teñen unha mancha vermella vibrante na cabeza semellante a outras especies de picos carpinteros. En comparación con outros picos carpinteros, teñen ás e colas longas, e un pico curto e puntiagudo.

24. Pardal coroado branco

Imaxe de Kara Skye de Pixabay

Nome científico: Zonotrichia leucophrys

O gorrión de coroa branca é unha ave moi migratoria e común cunha ampla distribución en América do Norte. Crían no norte de Canadá ou Alaska e pasan os invernos nos 48 estados inferiores ou México.

Esta especie pode visitar ocasionalmente un comedero de aves, pero é máis probable que se vexa preto de arbustos ou campos cubertos de vegetación. Identificáronse facilmente pola cabeza de raias brancas e negras do adulto.

25. Ibis de cara branca

Imaxe de Hans Toom de Pixabay

Nome científico: Plegadis chihi

Esta gran ave acuática é común en gran parte do oeste e medio oeste dos Estados Unidos durante a súa época de reprodución. Atópanse preto de pantanos e campos húmidos onde poden atopar presas que inclúen cousas como miñocas, cigalas e insectos.

O ibis de cara branca, por suposto, recibe o seu nome das caras brancas que reproducen os adultos da especie. ter. As aves inmaduras e os adultos non reprodutores son pardos sólidos e carecen decara branca.

26. Falcón de cola branca

nps.gov

Nome científico: Geranoaetus albicaudatus

Esta ave rapaz neotropical é común en América Central e do Sur, pero non en América do Norte. De feito, Texas pode ser o único estado de América do Norte onde atoparás o halcón de cola branca e só no extremo sur do estado. Informes de avistamentos aleatorios en estados veciños pero probablemente fosen vagabundos e moi pouco comúns.

Esta ave non é migratoria pero pode facer movementos rexionais en busca de alimento. Normalmente son grises na parte superior e brancos por debaixo, pero como algúns dos outros desta lista hai un morfo escuro e claro desta especie de gavilán. A súa dieta consiste principalmente en ratas, ratos, coellos, paxaros, serpes, lagartos, ras, lagostinos, cangrexos, insectos.

27. Cometa de cola branca

crédito: USFWS Pacific Rexión do suroeste

Nome científico: Elanus leucurus

Os milanos de cola branca son máis comúns en América do Sur e Centroamérica. só atopalos nalgúns lugares dos Estados Unidos. Eses lugares inclúen o extremo sur de Florida, o extremo sur de Texas, California e Oregón.

Estas aves rapaces viven ao redor dos prados e zonas de bosques abertos onde buscan pequenos mamíferos e roedores desde o alto. Os papaventos de cola branca son lixeiramente máis grandes que os corvos e son grises, brancos e negrosen cor.

A distribución americana non é migratoria. Non obstante, as aves da rexión do norte si migran cara ao sur.

2. Bluebird occidental

Nome científico : Sialia mexicana

Os aves azules occidentais machos teñen un fermoso azul na súa cabeza, gorxa, ás e cola. Teñen unha laranxa enferruxada no peito que continúa polos seus costados e por riba das ás cara ás costas. As femias aparecerán máis apagadas, ás veces significativamente máis apagadas, e carecen de azul na gorxa.

Son case os inquilinos máis demandados de casas de paxaros nos EE. Son moi comúns nos xardíns, aínda que non tanto nos comederos. Coloca unha paxareira e intenta atraer unha parella de apareamento.

Os Bluebirds occidentais pódense atopar en gran parte de Novo México durante todo o ano. Non obstante, poden estar ausentes da esquina nordeste, e só poden estar presentes durante o inverno ao longo da fronteira sur. Os paxaros azules normalmente non comen sementes, pero poden ser tentados a visitar comederos con vermes da comida nunha bandexa ou nun prato.

3. Scoter de alas brancas

crédito: U.S. Fish and Wildlife Servizo Rexión Nordeste

Nome científico: Melanitta deglandi

Estas aves norteamericanas son monógamas e adoitan formar parellas a finais do verán. Os escudos de ás brancas comezan a reproducirse desde os dous anos de idade. Os seus niños están construídos no chan pretoo océano, os ríos ou os lagos.

As femias poñen entre cinco e 11 ovos e a incubación dura entre 25 e 30 días aproximadamente. Son bentónicos e poden mergullarse ata 25 metros de profundidade para atopar alimento.

4. Pavo salvaxe

Nome científico: Meleagris gallopavo

Os machos maiores dun ano engulirán nun intento de anunciar a súa presenza tanto ás femias como aos machos competidores. Este comportamento tamén ocorre en machos menores dun ano, pero en moita menor medida.

As súas chamadas son variadas e inclúen unha variedade de sons, como "whines", "kee-kees", "putts". ”, “choqueteo”, “devora” e “ronrona”. Os pavos viven en América do Norte e son realmente áxiles e rápidos voadores, a pesar do seu tamaño e peso.

5. Ptarmigan salgueiro

Imaxe de Jessica Rockeman de Pixabay

Nome científico: Lagopus lagopus

A lagopus do salgueiro vive en Europa, Escandinavia, Siberia, Alasca, Canadá, así como en América do Norte e é a ave estatal de Alasca. Son herbívoros e a súa dieta consiste principalmente en follas, flores, sementes, pólas e bagas.

Ver tamén: 18 aves que comezan por M (fotos e datos)

As crías poden alimentarse de insectos durante a primeira parte da súa vida debido a un ciego subdesenvolvido.

6. Perdiz cola branca

crédito: ALAN SCHMIERER

Nome científico: Lagopus leucura

A perdiz cola branca tamén é coñecida como codorniz das neves. Un punto interesante sobre estas avesestar en perigo de extinción. Ademais, só hai dúas especies de guindastres nativas de América do Norte.

Actualmente só quedan 800 aves en estado salvaxe e en catividade xuntos. A guindastre cana adoita alimentarse mentres camiña en augas pouco profundas, así como nos campos.

12. Chorlito de Wilson

crédito: U.S. Fish and Wildlife Service Northeast Region

Nome científico: Charadrius wilsonia

Común na maioría das praias de América é o chorlito de Wilson, unha especie parcialmente migratoria. Ademais das aves que se atopan en Florida, estas aves migran ao Brasil para o inverno. Podes atopar estas aves nas praias buscando comida.

O seu movemento pola praia é lento mentres buscan comida. A súa dieta consiste en cangrexos, vermes mariños e insectos. O chorlito de Wilson recibiu o seu nome de Alexander Wilson, un ornitólogo escocés-estadounidense, en 1814.

13. Lavanco de rabadilla

Imaxe de Florian Hoelzl de Pixabay

Nome científico : Calidris fuscicollis

Esta ave costeira non se ve a miúdo, diríxete a Canadá ou Alaska se queres ver unha. Non obstante, pode ser difícil no verán, xa que o seu lugar de cría é moi escuro. Coidado cos observadores de aves, é probable que tampouco as vexades no inverno, xa que viaxan demasiado ao sur para moitas persoas.

O mellor momento para observar estas aves é na primavera e no outono, normalmente preto. auga dentro




Stephen Davis
Stephen Davis
Stephen Davis é un ávido observador de aves e un entusiasta da natureza. Leva máis de vinte anos estudando o comportamento e o hábitat das aves e ten un interese particular na observación de aves no xardín. Stephen cre que alimentar e observar aves silvestres non só é un pasatempo agradable, senón tamén unha forma importante de conectarse coa natureza e contribuír aos esforzos de conservación. Comparte os seus coñecementos e experiencia a través do seu blog, Bird Feeding and Birding Tips, onde ofrece consellos prácticos sobre como atraer aves ao teu xardín, identificar diferentes especies e crear un ambiente favorable á vida salvaxe. Cando Stephen non observa aves, gústalle facer sendeirismo e acampar en zonas remotas e salvaxes.