22 feitos interesantes sobre os picos grosos de peito rosa

22 feitos interesantes sobre os picos grosos de peito rosa
Stephen Davis

Táboa de contidos

os grosbeaks son territoriais durante a época de cría

Son aves moi agresivas durante a época de cría para defender os seus niños dos depredadores dos niños. As parellas reprodutoras tolerarán os machos migrantes se o intruso no seu territorio está en silencio.

Porén, sábese que as femias expulsan a outras femias que se achegan á súa parella. Pola contra, son aves sociables fóra da época de cría e percorrerán as terras en grupos dunha ducia ou máis de individuos.

Imaxe: theSOARnet.

Aínda que non se ven nas copas das árbores, podes escoitar as fermosas cancións do pico groso de peito rosa durante a primavera e o verán norteamericanos. Estas aves comúns en hábitats boscosos teñen un aspecto rechamante e son un espectáculo para ver, tanto se es un afeccionado como un profesional. Continúa lendo para saber máis sobre eles con estes 22 datos sobre os grosbeaks de peito rosa.

22 datos sobre os grosbeaks de peito rosa

1. Os machos e as femias de peito rosa son de cores diferentes

Os machos adultos teñen as partes inferiores e as grupas brancas que contrastan coa súa cabeza, o lombo, as ás e a gorxa negras. Os machos tamén brillan por debaixo das ás rosa-vermellas. Reciben o seu nome da mancha rosa avermellada brillante nos seus peitos. Pola contra, as femias son de cor marrón e son moi estriadas, e as alas son amareladas.

2. Os machos de peito rosa muda durante o inverno

Antes de migrar, os machos mudarán na súa plumaxe invernal que inclúe raias escuras nos seus costados e flancos, cabeza e partes superiores de bordo marrón e grupas barradas.

3. Os picos grosos de peito rosa son monógamos

Unha vez que un macho atrae a unha femia, permanecen xuntos nos territorios establecidos do macho. Os machos e as femias tamén comparten por igual as tarefas de incubación e alimentación.

4. Os machos e as femias de peito rosa constrúen niños xuntos

Os machos e as femias traballan xuntos para escoller un lugar de nido e construír oniño. A construción do niño pode durar entre 4 e 9 días desde o amencer ata o solpor. Usarán varios materiais, incluíndo pólas, herbas, talos de herbas daniñas, paus grosos, pelo, palla, raicillas e pólas podridas.

5. Os niños de grosbeak de peito rosa están construídos en forma delgada

Ás veces os seus niños son tan finos e teñen un aspecto débil que podes ver o contorno dos ovos a través del. Crese que o seu uso de pólas bifurcadas é o que axuda a manter o niño unido.

6. Os picos grosos de peito rosa teñen ovos de cores

Os 1 a 5 ovos que poñen por posta son de azul a verde pálido con motas violáceas ou marrón avermellada. Os ovos miden ao redor de 1 polgada de longo e de 0,6 a 0,8 polgadas de ancho, cun período de incubación de 11 a 14 días.

7. Os picos de peito rosa soan como picos carpinteros e petirroxos

Estes paxaros emiten un pico afiado ou un son rosado que se asemella a unha chamada de pico carpintero. Tamén teñen un suave gorjeo que soa como unha versión máis doce da canción do petirroxo americano.

8. Os machos de peito rosa poden cantar ata 689 cancións ao día

Cando se trata da época de cría e da publicidade dos seus territorios, os machos poñen un esforzo extra coas súas cancións melódicas. Cantarán ata 689 cancións ao día para atraer unha parella.

Ver tamén: 16 tipos de aves azuis (con fotos)

9. Os machos de peito rosa cantan mentres incuban os ovos

Encargado de compartir as tarefas de incubación coas femias, o macho de peito rosa é coñecido por cantar.o seu famoso gorgo doce mentres está sentado no niño.

10. Os picos grosos de peito rosa crían en América do Norte

O rango de reprodución destas aves son bosques caducifolios húmidos, bosques de coníferas caducifolias, hábitats semiabertos e matogueiras polo nordeste dos Estados Unidos. Tamén se atopan no centro e sueste de Canadá. Durante o outono migrarán a América do Sur e Centro para o inverno.

11. Os grosbeaks de peito rosa son voadores de gran resistencia

Tendo que voar sobre o Golfo de México durante a migración, estas aves son voadoras fortes e poden percorrer máis de 500 millas sen parar facilmente. Comezan a súa migración a finais de setembro ou outubro e regresan aos lugares de cría a finais de abril ou principios de maio.

12. Os picos grosos de peito rosa poden voar en bandadas de 50 aves

Aínda que migrarán individualmente ou en parellas, tamén podes ver estas aves voando por América en bandadas soltas dunhas 50 aves. Ás veces incluso os rabaños inclúen outras especies.

13. Os falcóns son un dos principais depredadores do pico de peito rosa

O falcón de Cooper e o falcón afiado son dous dos principais depredadores que cazan o pico de rosa en estado salvaxe.

14. Os picos de peito rosa teñen varios depredadores de niños

Estas aves defenderán os seus niños de forma agresiva e ruidosa contra varios depredadores de niños, como os gaios azuis, os grackles comúns e os esquíos vermellos e grises.

15. Peito rosaecosistemas nos que viven dispersando sementes e controlando as poboacións de insectos.

20. Os picos de peito rosa son bos escondidos

Estas aves son bastante tímidas con respecto aos humanos e poden ser difíciles de detectar en estado salvaxe, a pesar da cor brillante do macho. Normalmente permanecen escondidos, cantando nas copas dos bosques. Se queres vislumbralos no teu xardín traseiro, pon sementes de xirasol de aceite negro de alta calidade na túa mestura de alimentador de aves.

21. Os grosbeaks de peito rosa están atrapados para a súa venda

Debido ao seu fermoso son e aspecto único, estas aves adoitan ser atrapadas e vendidas como aves de gaiola na súa zona de invernada de América Central e do Sur.

22 . Os picos grosos de peito rosa son comúnmente confundidos co pico groso de cabeza negra

Aínda que a plumaxe adulta do macho é inconfundible, a cor das femias e dos machos de primeira caída pode ser semellante á da femia de pico groso de cabeza negra. Os seus cantos tamén son similares.

Ver tamén: 17 especies de carpinteros de América do Norte (fotos)

Conclusión

Migradores afastados que pasan os meses de primavera e verán en América do Norte, os picos de peito rosa son aves sorprendentes e coñecidas. polas súas fermosas habilidades para cantar.

Segundo onde vivas, poderías ver a estes tímidos migrantes na natureza. Podes ver a un macho cantando desde as pólas, mentres constrúe un niño ou cando incuba ovos. Moitas veces vemos picos de peito rosa nos nosos comederos a principios da primavera mentres migran.




Stephen Davis
Stephen Davis
Stephen Davis é un ávido observador de aves e un entusiasta da natureza. Leva máis de vinte anos estudando o comportamento e o hábitat das aves e ten un interese particular na observación de aves no xardín. Stephen cre que alimentar e observar aves silvestres non só é un pasatempo agradable, senón tamén unha forma importante de conectarse coa natureza e contribuír aos esforzos de conservación. Comparte os seus coñecementos e experiencia a través do seu blog, Bird Feeding and Birding Tips, onde ofrece consellos prácticos sobre como atraer aves ao teu xardín, identificar diferentes especies e crear un ambiente favorable á vida salvaxe. Cando Stephen non observa aves, gústalle facer sendeirismo e acampar en zonas remotas e salvaxes.